Plaatsen van beer en waterputten

Rioleringservice VanThillo is gespecialiseerd in het plaatsen van water en beerputten. Zo hebben wij een uitgebreid gamma van septische en waterputten in pvc of andere materialen zoals beton.

Een water of beerput kan zeer verschillen van grootte, breedte of hoogte dus er is voor elke woning een geschikte put om te plaatsen. Is uw septische put stuk? Maak u dan geen zorgen, wij leveren en plaatsen een nieuwe put. Ook bij tuinen met kleine doorgang kunnen wij een oplossing bieden, zo hebben wij een deurmodel dat door elke deur kan gebracht worden, om vervolgens geplaatst te worden onder uw oprit of tuin.

Waarom een septische put plaatsen?

Een septische put helpt bij het vermijden van verstopping, zo valt het toilet papier in een septische put. Wanneer deze er niet is dan de kans groot dat het papier ergens blijft steken en niet tot in de straatriolering komt wat dus verstoppingen veroorzaakt.

Waarom een waterput plaatsen?

Hierbij doe je aan water-recuperatie, dat is voor u als eigenaar of huurder van en pand zeer interessant om via deze manier te besparen op het gebruik van leidingwater.  

Rioleringservice Vanthillo plaatst moeiteloos water of beerputten tot wel 20.000 liter. Bel of contacteer ons gerust voor het plaatsen van  een nieuwe water of beerput.

Opvolging

Bij elke herstelling of plaatsing zal onze ploegbaas of zaakvoerder aanwezig zijn, voor de goede afloop en een aanspreekpunt te hebben op de werf. Rioleringservice VanThillo beschikt ook over een spoeddienst (hersteldienst) die snel ter plaatse zal staan, om u van een snelle service te voorzien.