Hersteldienst

RioleringserviceVanThillo beschikt over meerdere techniekers die zich gespecialiseerd hebben in het uitvoeren van plaatselijke herstellingen, zoals bij een lek of breuk in de riolering. Hierbij moet men gelukkig in de meeste gevallen niet heel de woning open breken.

Werkwijze bij (kleine) breuk of lek in overloop / afvoer buizen

Eerst komt onze technieker langs om het riool te reinigen, om hierna met een riool-camera te kijken waar de breuk zich bevind. Na deze interventie wordt er een technieker opgebelt die de foto’s kan bekijken waar de breuk zich bevind. Vervolgens gaan de 2 techniekers plaatselijk de vloer open leggen om dan de overloop (breuk) te herstellen.

Na de herstelling wordt altijd de afvoerbuis met water onder hoge druk getest. Wanneer deze testen positief zijn zal vervolgens de vloer dichtgelegd worden en eventuele herstelling aan de vloer uitgevoerd worden. Wij herstellen niet alleen riolen van pvc maar ook die gemaakt zijn in andere materialen zoals asbest of terracotta.

Opvolging

Bij elke herstelling zal onze ploegbaas of zaakvoerder aanwezig zijn, voor de goede afloop en een aanspreekpunt te hebben op de werf. Rioleringservice VanThillo beschikt ook over een spoeddienst (hersteldienst) die snel ter plaatse zal staan, om u van een snelle service te voorzien.

Sluit Menu