Huisriolering

Wij zijn een firma gespecialiseerd in alle rioleringswerken groot of klein. Bij een volledige riool renovatie, of een herstelling geniet u altijd van 2 jaar garantie op al onze werken. Rioleringservice VanThillo beschikt ook over een spoeddienst 24/24 die snel ter plaatse zal staan bij een breuk of een lek in het rioleringsnetwerk.

Werkwijze

Indien wij een oproep ontvangen i.v.m. een lek of breuk komen wij in de meeste gevallen eerst langs voor het opsporen en volledig in kaart brengen van de breuk of lek. Aan de hand van foto’s die onze technieker ter plaatse neemt, zal de breuk of lek zichtbaar worden waarna onze riool herstellers de nodige herstellingen kunnen uitvoeren.

In veel gevallen komen wij rioleringsnetwerken tegen die nog van het materiaal asbest of terracotta gemaakt zijn, zelfs in dit geval zijn onze techniekers gespecialiseerd om deze plaatselijk of volledig te herstellen.

Rioleringservice Vanthillo werkt met het nieuwe pvc materiaal dat benor gekleurd is, het rioleringsnetwerk dat wij plaatsen zal dan ook volledig uit pvc materiaal zijn.

De zaakvoerder of onze ploegbaas zal dan ook altijd aanwezig zijn bij het plaatsen van een nieuw rioleringsnetwerk, wij zijn bij elke werf het aanspreekpunt voor de klant.

Type woningen & onze klanten

Rioleringservice VanThillo is niet enkel gespecialiseerd in plaatselijke maar ook volledige riool herstellingen van een huisriolering horen erbij. Ook voor nieuwbouw woningen kunt u bij ons terecht om een rioleringsnetwerk te plaatsen.

Wij staan ook beschikbaar voor het plaatsen van een riolering voor kleine en grote bedrijven.

Voor alle werken groot of klein moet u bij Rioleringservice VanThillo zijn!