Welkom bij ons bedrijf

Rioleringservice VanThillo te Broechem (Antwerpen) werd opgericht in 2008 door Steve VanThillo en wordt bijgestaan door zijn echtgenote Anouk Rosquin die de bedrijfsleiding op zich neemt.

Wij zijn gespecialiseerd in alle huisrioleringen, rioolrenovatie ’s en maken ook graag tijd voor kleinere herstellingswerken. Door de toenemende werken is het bedrijf door de jaren heen uitgebreid met 7 gemotiveerde vakmannen die reeds jarenlange ervaring hebben in het monteren en herstellen van een rioleringsnetwerk.

Steeds volgen wij nieuwe ontwikkelingen in de markt nauwlettend op, zo bieden wij ook het intussen verplichte gescheiden rioleringsnetwerk aan wanneer er een volledige riool renovatie plaatsvind.

Lekdetectie en ontstoppingen

Sinds 2016 is er een nieuwe activiteit bijgekomen, volwaardige lekdetectie. Dit is een groot succes geworden en vervolgens is dit een sub bedrijf geworden met 2 fulltime specialisten in dienst. Deze vakmannen hebben reeds meer dan 15 jaar ervaring met allerlei verstoppingswerken, lek detectie, rioolgeur problemen…

Om onze klanten steeds van dienst te zijn, bieden wij een 24/24u en 7/7d service aan. Wilt u meer weten over onze diensten, neem gerust een kijkje op onze website.

Meer weten over onze diensten?