Gescheiden rioleringsnetwerk

Ons rioleringsbedrijf heeft de kennis en de aangepaste materialen om een gescheiden rioleringsnetwerk te monteren in en rond een woning.

Wat is een gescheiden rioleringsnetwerk?

Bij een gescheiden rioleringsnetwerk wordt het hemelwater apart gehouden van het afvalwater.

Hoe wordt dit gescheiden rioleringsnetwerk geplaatst?

Een volledige aparte afvoerbuis wordt aangesloten vanaf het regenwater (dak afvoer) tot aan de straatkant of gracht.

Indien uw woning een waterput bezit dan wordt de dak afvoer vakkundig gemonteerd tot in de waterput, via een overloop buis naar de straatkant wordt het overtollige water afgevoerd naar gracht of ondergrondse buis. Dit noemen wij een gescheiden rioleringsnetwerk.

Waarom een gescheiden rioleringsnetwerk?

  • Beter voor het milieu
  • Recuperatie van hemelwater bv voor wasmachine, auto te kuisen, sanitair

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden wordt een wachtbuis gestoken tot in de woning. Via deze wachtbuis kan de gebruiker vervolgens genieten van voordelig gebruik van hemelwater voor bijvoorbeeld de auto te kuisen, tuin besproeien …

Als uw woning geen waterput bezit kunnen wij gerust eens langs komen voor een vrijblijvende offerte om een waterput te komen plaatsen op uw domein.

Opvolging

Bij elke herstelling zal onze ploegbaas of zaakvoerder aanwezig zijn, voor de goede afloop en een aanspreekpunt te hebben op de werf. Rioleringservice VanThillo beschikt ook over een spoeddienst (hersteldienst) die snel ter plaatse zal staan, om u van een snelle service te voorzien.

 

 

Sluit Menu