Herstellen van beer en waterputten

Rioleringservice VanThillo is gespecialiseerd in het herstellen van beer en waterputten. In veel gevallen komen wij in contact met lekkende septische putten. Gelukkig kunnen wij vaak deze lekken herstellen. Indien het toch niet lukt het lek te herstellen dan is het plaatsen van een nieuwe put ook steeds mogelijk.

Werkwijze bij herstellingen en nieuwe putten

Onze technieker zal met een camera de water lijn kunnen inspecteren en zo de klant inlichten of de septische put lekt en of de bestaande beerput hersteld kan worden. Wij maken de bodemplaat volledig waterdicht.

  1. Diagnose of de septische put lekt, hiervan krijgt u steeds een verslag met extra informatie en eventueel foto materiaal
  2. Bij een goedkeuring om deze beer of waterput te herstellen, gaan wij over om deze bestaande put volledig te ruimen en machinaal te reinigen.
  3. Losse stukken worden volledig afgekapt en het stort word netjes verwijderd.
  4. De septische tank wordt volledig behandeld met een waterdicht product, waarop de beer of waterput 2x bezet wordt met watervaste cement.
  5. Onze techniekers gaan dan over tot het polieren van de herstelde put.

Na dit proces laten wij de beer of waterput uitdrogen tot een volledige waterdichte beerput. De zaakvoerder of ploegbaas zal na enkele dagen een kijkje komen nemen of de cement basis volledig is uitgedroogd, waarop deze put terug in gebruik genomen kan worden.

Als het waterdicht moet zijn, moet je bij Rioleringservice Vanthillo zijn. Ook als het plafond van een put heft heeft begeven kunnen onze techniekers jou ter hulp staan, dit kan perfect hersteld worden door onze hersteldienst.

Opvolging

Bij elke herstelling zal onze ploegbaas of zaakvoerder aanwezig zijn, voor de goede afloop en een aanspreekpunt te hebben op de werf. Rioleringservice VanThillo beschikt ook over een spoeddienst (hersteldienst) die snel ter plaatse zal staan, om u van een snelle service te voorzien.